Новини

Комісія теруправління Держгірпромнагляду у Вінницькій області завершила спеціальне розслідування нещасного випадку зі смертельним тяжким наслідком, який стався 22 лютого 2014 року, що стався в приміщенні кімнати відпочинку водіїв ПрАТ «Гайсинське АТП 10506» з водієм автобуса Небурачеком Михайлом Григоровичем (дата народження: 24 листопада 1950 року).

22 лютого о 7 годині водій автобуса Небурачек Михайло Григорович прибув на роботу в ПрАТ «Гайсинське АТП 10506» приватним автомобілем. Він постав автомобіль на стоянку біля автопарку і зайшов на територію підприємства. Через декілька хвилин Небурачек М.Г. зайшов в кімнату диспетчера і попросив, щоб йому викликали швидку медичну допомогу. Диспетчер викликала швидку медичну допомогу. Тим часом водій вийшов в коридор, де йому стало зле. Він став втрачати рівновагу і працівники, що були поруч, взяли його під руки, завели в кімнату відпочинку і посадили на тапчан. Диспетчер підійшла до Неборачека М.Г. з метою надати йому допомогу, але той сказав, що уже випив пігулки. Невдовзі на місце події прибули працівники швидкої медичної допомоги Гайсинської ЦРЛ. Вони стали надавати потерпілому медичну допомогу, але стан його здоров׳я погіршувався. О 7 годині 20 хвилин Небурачек М.Г. помер.

Згідно довідки про причину смерті від 22.02.2014 року №33, виданого Гайсинським міжрайонним відділенням Вінницького обласного бюро судово-медичної експертизи, смерть Небурачека М.Г. настала внаслідок хронічної серцево-судинної недостатності. Ішемічної кардіоміопатії.

Комісія зі спеціального розслідування, вивчивши матеріали розслідування, встановила, що смерть настала внаслідок загального захворювання, при цьому шкідливі та небезпечні виробничі фактори, що могли призвести до погіршення стану його здоров'я, були відсутні. На підставі вимоги п. 16. 6) Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2011 року №1232, даний нещасний випадок визнаний таким, що не пов'язаний з виробництвом.

Прес-служба територіального управління

Держгірпромнагляду у Вінницькій області




До списку новинВпередНазад