Статьи
Страницы: 1 2
Як перевезти лежачого хворого із лікарні додому: Покрокова інструкція
Найправильніше перевезти лежачого хворого по Україні (на реабілітацію чи додому) спеціалізованим транспортом із медичним супроводом.
11/03/2024
Як знайти свого гінеколога
Багато жінок рідко відвідують гінеколога насамперед тому, що не можуть знайти свого постійного фахівця. І кожна пацієнтка має одну чи навіть кілька невдалих історій походів до жіночого лікаря.
19/02/2024
Інновації в невідкладній медичній допомозі: від технологій до практики.
Розширення доступу до інноваційних медичних технологій та їх інтеграція у практику невідкладної медичної допомоги продовжує бути ключовим фактором у підвищенні ефективності та якості догляду за пацієнтами в умовах екстреної медичної потреби.
15/02/2024
Стоматологическая клиника в Днепре - OctaDental
Не откладывайте заботу о своем здоровье на потом. Запишитесь на консультацию в OctaDental прямо сейчас и дарите миру свою самую яркую улыбку!
09/02/2024
Вплив антибіотиків на мікробіом носоглотки при лікуванні гаймориту
Лікування гаймориту часто включає застосування антибіотиків, особливо коли мова йде про бактеріальну інфекцію. Однак, важливо розуміти, як антибіотики впливають на мікробіом носоглотки, адже це може мати далекосяжні наслідки для здоров'я пацієнта.
08/02/2024
Современная флебология в Киеве и ее преимущества
Она Современная флебология представляет собой сферу медицины, специализирующуюся на диагностике, лечении и профилактике заболеваний вен и сосудов.
08/01/2024
Как выбрать идеальные солнцезащитные очки для вашей формы лица
Interoptica предлагает широкий ассортимент моделей, отвечающих всем типам лиц и позволяющих каждому найти свою идеальную пару.
05/01/2024
Технологічне проектування лабораторій від професіоналів
Проектування лабораторій є складним і багатоаспектним завданням, оскільки вимагає уважного врахування різних факторів, таких як безпека, ергономіка, технічні вимоги та зручність використання.
04/01/2024
Ефективне догляд за контактними лінзами: поради та рекомендації.
Догляд за контактними лінзами - це не тільки питання комфорту, але й здоров'я очей. Зважаючи на ці рекомендації та слідуючи правильним процедурам, ви можете забезпечити найкращий стан лінз і вашого зору при використанні контактних лінз Acuvue Oasys, AirOptix чи будь-якого іншого бренду.
10/12/2023
Капли от насморка: эффективное средство для снятия заложенности и неприятных симптомов
Капли от насморка являются популярным средством для лечения и облегчения симптомов насморка. В данной статье мы рассмотрим, как они работают, какие виды капель существуют, и как правильно
08/11/2023
Невідкладна медична допомога на судні: що варто знати
Робота моряків пов’язана з певними ризиками. Під час виконання рейсу стаються різні ситуації. Отримати травму чи поранення можна де завгодно, будь-коли. Вміння допомогти, мінімізувати ризики для
06/11/2023
Спазми при тяжкій фізичній праці: як справлятися?
При виконанні важкої фізичної роботи, можна зіштовхнутися з дискомфортом у м’язах та навіть спазмами. Розберемось, як його протидіяти
01/11/2023
Чем отличается имплантация от других методов восстановления удаленных зубов
Снижение жевательной функции после удаления зубов становится причиной дискомфорта и ряда иных проблем, в том числе психологических. Возникший дефект можно устранить полностью после прохождения лечения
01/11/2023
Нюанси маркування медичної продукції
Маркування медичної продукції – це більше, ніж просто вимога законодавства. Це – запорука безпеки та довіри, яку пацієнти вкладають у медичні вироби та препарати.
31/10/2023
Двотижневі лінзи: переваги, особливості, рекомендації з використання
Згідно з науковими дослідженнями, при використанні багаторазових лінз людина починає відчувати дискомфорт вже через 2 тижні. Основні причини – білкові, жирові та кальцієві відкладення. Розчини та
30/10/2023
Що треба знати перед початком використання контактних лінз?
Контактні лінзи можуть стати чудовим рішенням для корекції зору, але правильний вибір, догляд та регулярні візити до лікаря-офтальмолога грають важливу роль у забезпеченні успішного та безпечного використання лінз.
26/10/2023
В яких випадках слід звернутися до лікаря-травматолога?
Для того, щоб отримати першу консультацію у центрі «Родина» достатньо залишити заявку на сайті. Через кілька хвилин, відповість менеджер, щоб узгодити деталі і вибрати найбільш зручний час і дату.
24/10/2023
Сертифікація медичної освіти в Україні
Сертифікація медичної освіти - це процес оцінки та підтвердження якості навчання в медичних вузах та наукових установах
09/01/2024
Як швидко знайти та зарезервувати алергійні препарати за оптимальною ціною?
Під час пошуку таблеток від алергії, важливо звертати увагу не тільки на ціну, але й на якість, наявність відгуків та інші параметри. «Моя Аптека» надає усі необхідні інструменти для того, щоб ваш вибір був максимально обгрунтованим та вигідним.
03/10/2023
Як технологія HydraGlyde забезпечує комфорт під час носіння контактних лінз
Контактні лінзи стали неодмінною частиною життя мільйонів людей. Але не всі лінзи забезпечують комфорт і гідну якість. Якщо ви плануєте купити контактні лінзи, які не тільки корегують зір, але й забезпечують максимальний комфорт, розгляньте AIR OPTIX plus HydraGlyde від бренду Alcon.
24/08/2023
Сколько длится реабилитация после удаления кисты яичника?
В гинекологии кистозные образования в яичниках удаляют с использованием малоинвазивных лапароскопических методик. Это безопасный и эффективный способ лечения, который выполняют через небольшие проколы.
25/07/2023
Все що потрібно знати про контактні лінзи
Контактні лінзи для очей та все те що потрібно знати про них. Як правильно обрати? Які обрати? На що звернути увагу?
23/07/2023
Зачем необходим фуразолидон
Фуразолидон является противомикробным средством нитрофуранового ряда. Он используется в медицине и ветеринарии. Считается, что препарат действует путем сшивания ДНК и обладает антипротозойным и антибактериальным действием.
14/06/2023
Советы и рекомендации: как выбрать оптимальное место для проведения МРТ
Представьте, что вы стоите на развилке и перед вами две двери. За одной из них — путь к диагностическому центру, где вы собираетесь сделать МРТ. За другой — неизвестность. Знаете ли вы, что выбор места для проведения МРТ оказывает огромное влияние на результаты и дальнейшее лечение. Какую дверь вы выберете? Предлагаем разобраться, как не ошибиться.
24/04/2023
Секреты использования холодильника для хранения косметики и лекарств
Неудивительно, что холодильник является одним из самых популярных и полезных предметов быта. Ведь в нем можно хранить не только продукты, но и… косметику и лекарства! Вам сложно поверить, что эта «холодная» машина может стать хранилищем вашей красоты и здоровья? Тогда приготовьтесь открывать секреты использования холодильника для хранения косметики и лекарств.
05/04/2023
Справочная моргов Киева
Смерть близкого человека — это всегда большой шок для его окружения. В это сложное время родным усопшего необходимо в кратчайшие сроки выполнить множество мероприятий. В первую очередь нужно доставить тело в морг, затем как можно скорее организовать похороны.
12/08/2022
Какое масло использовать для дизельных генераторов
Продление эксплуатационного периода комплектующих достигается своевременной проверкой уровня и качества горюче-смазочных материалов.
21/03/2022
Офіційна робота: обираємо сервіс для працевлаштування за кордоном
Покидаючи рідну країну для роботи за кордоном, ви маєте бути впевнені в тому, що отримаєте місце з належною оплатою та умовами. Для цього вам необхідно звернутися до професійного посередника, який пропонує чесні вакансії та супроводжує клієнтів на усіх ключових етапах.
21/02/2022
Нюансы использования респираторов
Маска (полумаска) респиратора на лицо одевается таким образом, чтобы она закрывала нос, подбородок. Респираторы могут иметь фиксирующие ленты оголовья.
21/02/2022
Планируем зимний отдых в Египте
Самый простой, быстрый и бюджетный способ зимой «телепортироваться» в лето — купить путевку в Страну пирамид. Температура воздуха в это время года позволяет комфортно загорать на пляже, а море достаточно теплое, чтобы купаться и заниматься дайвингом. Как выбрать горящие туры в Египет и на какой курорт отправиться зимой, расскажем в нашем обзоре.
25/10/2021
Страницы: 1 2