Новини
Фахівці Головного управління Держпраці в Одеській області взяли участь у семінарі-нараді з питань охорони праці у виробничому підрозділі ПАТ «Одесаобленерго» — Роздільнянському РЕМ.
У роботі семінару брали участь представники виробничих підрозділів РЕМ, майстри та ін.
Метою семінару-наради його організатори визначили профілактику травматизму та підвищення кваліфікації працівників відповідної галузі в питаннях охорони праці та промислової безпеки. Тому представники Головного управління у своєму виступі наголосили на додержанні вимог правил з охорони праці на виробництві, а саме «Правил безпечної експлуатації електроустановок» НПАОП 40.1-1.01-97 та «Правил безпечної експлуатації електрозахисних засобів» НПАОП 40.1-1.07-01.
Головний державний інспектор управління К. Абакшіна ще раз нагадала присутнім про відповідальність керівників виробничого підрозділу — Роздільнянського РЕМ за організацію безпечного виконання робіт працівниками, про необхідність додержання вимог законодавства про охорону праці.
Під час роботи семінару-наради були розглянуті питання порядку проведення навчання з питань охорони праці, якості проведення інструктажів на робочому місці з питань охорони праці, вимог до електротехнічних працівників.
Увагу присутніх привернули питання порядку розслідування нещасних випадків на виробництві, надання першої долікарської допомоги постраждалому внаслідок ураження електричним струмом, та ін.
Представники Головного управління відповіли на задані питання.

Прес-служба Головного управління



До списку новинВпередНазад