Новини

На трасі Суми-Глухів, неподалік с. Перемога, автомобіль ТОВ «ОРБІТА-В» потрапив у ДТП, ймовірною причиною якого стали несприятливі погодні умови. На щастя водій та експедитор залишилися живими. Деталі ДТП з'ясує спеціальна комісія Управління Держпраці у Сумській області та правоохоронні органи.

Згідно повідомлення, що надійшло до Управління Держпраці у Сумській області, ДТП сталося 24 березня близько 10-ої години ранку неподалік с. Перемога Глухівського району. Автомобіль ТОВ «ОРБІТА-В» з'їхав з дороги та перекинулося. Внаслідок ДТП водій та експедитор отримали переломи ніг та струс мозку. За словами свідків трагедії причиною настання нещасного випадку стали несприятливі погодні умови, у результаті чого на слизькій дорозі, в наслідок потрапляння колеса у вибоїну, водій не впорався з керуванням.

Спеціальна комісія Управління Держпраці у Сумській області має з'ясувати причини ДТП, осіб, чиї дії призвели до травмування людей, а також наявність або відсутність алкоголю у крові водія.

Управління Держпраці наголошує на необхідності бути уважними та обачливими під час керування автотранспортом, а також на важливості дотримання правил дорожнього руху. Життя — це найцінніший скарб кожної людини, бережіть його!




До списку новинВпередНазад