Новини

ВИЩИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД УКРАЇНИ

від 02.09.2014 р. N 28-р

У зв'язку з неможливістю здійснювати правосуддя господарськими судами Донецької і Луганської областей, Донецьким апеляційним господарським судом у районі проведення антитерористичної операції, на підставі подання Державної судової адміністрації України від 26.08.2014 N 8-4166/14 та від 29.08.2014 N 8-4211/14, керуючись статтею 1 Закону України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції» (Закон N 1632-VII), статтею 34 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»:

1. Визначити, що розгляд господарських справ, підсудних господарським судам, розташованим в районі проведення антитерористичної операції, здійснюється такими судами:

— господарських справ, підсудних господарському суду Донецької області, господарським судом Запорізької області;

— господарських справ, підсудних господарському суду Луганської області, господарським судом Харківської області;

— господарських справ, що підлягають перегляду в апеляційному порядку Донецьким апеляційним господарським судом, — Харківським апеляційним господарським судом.

2. Господарським судам Донецької і Луганської областей, Донецькому апеляційному господарському суду справи, розгляд яких не закінчено і які перебувають у провадженні цих судів, передати господарським судам відповідно до пункту першого цього розпорядження протягом десяти робочих днів з дня його прийняття.

Організаційне забезпечення передачі справ покласти на голів відповідних господарських судів.

3. Управлінню документального забезпечення довести це розпорядження до відома заступників голови Вищого господарського суду України, голів господарських судів України. Копію розпорядження надіслати до Державної судової адміністрації України і розмістити на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова Вищого
господарського суду України

Б. Львов




До списку новинВпередНазад