Новини
Теруправлінням Держгірпромнагляду у Хмельницькій області внесено до порядку денного Обласної комісії з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій низку проблемних питань, які потребують негайного вирішення до початку осінньо-зимового періоду 2014-2015 років.

Зокрема, вирішити питання стосовно безперешкодного допуску власниками систем газопостачання працівників спеціалізованих підприємствах газового господарства (СПГГ) до проведення планово-технічного обслуговування внутрішніх систем газопостачання будинків. Приведення стану фасадних газопроводів у відповідність до вимог чинного законодавства. Проведення обстеження димових та вентиляційних каналів (ДВК) будинків приватного сектору. Заборона експлуатувати системи вентиляції з механічним спонуканням, що можуть спричинити зворотну тягу з димового каналу. Неуможливлення виділення земельних ділянок в охоронних зонах газопроводів першого класу.

Також необхідно вплинути на об'єднання співвласників багатоквартирних будинків, які не проводять перевірки ДВК багатоквартирних будинків. Не здійснюють технічне обслуговування газоспоживаючого обладнання та газових мереж газопроводів, які знаходиться на балансі ВАТ «Проскурів». Не заключають договори із СППГ на технічне обслуговування газоспоживаючого обладнання та газових мереж.

Потребує вирішення низка питань в енергетичній галузі області, а саме: продовжити роботу по заміні зношеного обладнання або обладнання, яке відпрацювало нормативний строк; провести навчання персоналу, який обслуговує електроустановки споживачів; енергетичним підприємствам необхідно розробити заходи стосовно взяття на баланс електроустановок вище 1000В, які є «безхозними».



До списку новинВпередНазад