Новини
В умовах діючої заборони здійснення перевірок суб'єктів господарювання основні зусилля колективу територіального управління Держгірпромнагляду у Хмельницькій області спрямовані на здійснення превентивних заходів.

Планом роботи територіального управління визначено пріоритетні напрями роботи Держгірпромнагляду на 2014 рік. Зокрема, передбачено проведення превентивних заходів, спрямованих на поліпшення стану промислової безпеки та охорони праці на піднаглядних підприємствах області.

З метою упередження аварійності та виробничого травматизму на піднаглядних підприємствах під час здійснення господарської діяльності, а також у ході підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери до безпечної та безаварійної роботи в осінньо-зимовий період 2014 — 2015 років теруправлінням разом із соціальними партнерами, місцевими органами виконавчої влади заплановано проведення превентивних заходів (круглих столів, конференцій, нарад, семінарів, навчань з питань охорони праці, тренінгів тощо) із актуальних питань охорони праці та промислової безпеки.



До списку новинВпередНазад