Новини

НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ

від 4 вересня 2014 року N 830

За результатами моніторингу іноземної програми «История» (ВДТРК) від 25.08.2014 зафіксовано розповсюдження інформаційних матеріалів, що містять порушення ч. 1 ст. 2, ст. 28 Закону України «Про інформацію», ч. 2 ст. 6 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» та ч. 1 ст. 7 Європейської конвенції про транскордонне телебачення, в інтересах інформаційної безпеки України, керуючись частиною 7 статті 4, статтями 42 та 70 Закону України «Про телебачення і радіомовлення», статтями 13, 17 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення», Національна рада вирішила:

1. Визнати зміст іноземної програми «История» (ВДТРК) таким, що не відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення та чинному законодавству України.

2. Управлінню інформаційного забезпечення оприлюднити це рішення на офіційному веб-сайті Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

3. Поінформувати про це рішення провайдерів програмної послуги.

4. Виконання цього рішення покласти на управління координації та організації роботи представників та секретаріатів представників, контрольно-аналітичне управління, управління ліцензування телерадіомовлення, управління правового забезпечення.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову Національної ради Ю. Артеменка.

Голова Національної ради

Ю. Артеменко

Відповідальний секретар

К. Котенко




До списку новинВпередНазад