Новини

28 травня 2014 року в територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Тернопільській області відбулося засідання журі з підбиття підсумків конкурсу дитячого малюнка » Охорона праці очима дітей».

Секретар журі, старший інспектор теруправління Михайло Решетняк поінформував членів журі, що на конкурс «Охорона праці очима дітей» у 2014 році надійшов 231 малюнок. У розрізі трьох вікових груп: від 6 до 10 років — 71 малюнок, від 11 до 14 років — 122, від 15 до 18 років — 38 малюнків.

Конкурс проводився в рамках Всесвітнього дня охорони праці з метою привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці, популяризації ефективних методів запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням.

Перше місце у віковій групі від 6 до 10 років журі присудило Діані Сокирко — учениці Ванжулівської ЗОШ 1-11ст. Лановецького району за малюнок: «Каска захищає, каска рятує». Друге місце у цій віковій групі присуджено Забитівській Катерині — учениці Тернопільської обласної профспілкової школи мистецтв за малюнок: «Не забудь одягнути спецодяг». Третє місце присуджено учениці комунального закладу Тернопільської міської ради «Станції юних техніків» за малюнок: «Каска — твій охоронець і захисник».

Перше місце у віковій групі від 11 до 14 років журі присудило Олександрі Козубській — учениці Копичинецької ЗОШ 1-111 ст. № 2 Гусятинського району за малюнок «Правила безпеки знай, працю хлібороба прославляй». Друге місце у цій віковій групі присуджено Надії Губановій — учениці Гримайлівської санаторної школи-інтернату Гусятинського району за малюнок: «Ангел-охоронець життя». Третє місце присуджено Аліні Божинській — учениці Тернопільської ЗОШ 1-111 ст. №4 за малюнок »Ваш спецодяг — найкращий захист».

Перше місце у віковій групі від 15 до 18 років присуджено Олексію Стронському — учневі Бучацької гімназії ім. В.Гнатюка за малюнок: «Не пали цигарку — збережи життя». Друге місце присуджено Скавінській Ганні -учениці Козівської ЗОШ 1-111 ст. №2 за малюнок: «Зберігай в чистоті своє робоче місце». Третє місце присуджено Роксолані Фізьо — учениці Трибухівської ЗОШ 1-111 ст. Бучацького району за малюнок: «Вивчай, знай і виконуй».

Журі вирішило: переможців конкурсу, які посіли перше, друге й третє місця в кожній віковій групі, нагородити грамотами територіального управління Держгірпромнагляду у Тернопільській області. Крім того, заохочувальними нагородами будуть відзначені учасники конкурсу, які посіли четверте місце у конкурсі.

Зокрема, у віковій групі від 6 до 10 років Роман Мельник — учень Зборівської ЗОШ 1-111 ст. №1 за малюнок: «Засоби безпеки при здійсненні будівництва».

У віковій групі від 11 до 14 років Діана Мирошниченко — учениця Тернопільської обласної профспілкової школи мистецтв за малюнок: «Забезпеч безпеку — не біжи в аптеку».

У віковій групі від 15 до 18 років Валентина Васюрина — учениця Тернопільської ЗОШ 1-111 ст. № 18 за малюнок: «Безпечна праця — шлях до щастя».

На знімках:

№1, 2. Члени журі територіального управління Держгірпромнагляду у Тернопільській області з підбиття підсумків конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» у 2014 році обговорюють роботи, які надійшли на конкурс.

№3. Малюнок Діани Сокирко — учениці Ванжулівської ЗОШ 1-11ст. Лановецького району: «Каска захищає, каска рятує».

№ 4. Малюнок Олександри Козубської — учениці Копичинецької ЗОШ 1-111 ст. № 2 Гусятинського району: «Правила безпеки знай, працю хлібороба прославляй».

№5. Малюнок Олексія Стронського — учня Бучацької гімназії ім. В.Гнатюка: «Не пали цигарку — збережи життя».




До списку новинВпередНазад