Новини

Посадовими особами теруправління встановлено, що в означених підприємствах здійснюється робота щодо забезпечення безпечних умов праці. Створені служби охорони праці, проводяться інструктажі, навчання та перевірка знань з охорони праці, забезпечується проведення медоглядів працівників, видача спецодягу.

Також здійснюється контроль за технічним станом та безпекою експлуатації автомобілів, у тому числі — в місцях проведення дорожніх робіт. Перевіряється облаштування місць проведення робіт, наявність у виконробів та майстрів погоджених з ДАІ схем організації дорожнього руху. Дорожні працівники забезпечені жилетами зі світлоповертальними смугами. Місця проведення робіт облаштовані знаками та огородженнями згідно вимог правил. Результатом такої роботи став нульовий виробничий травматизм, зафіксований в цій галузі Чернігівщини в поточному році.

Разом з тим, в деяких підприємствах виявлено ряд порушень щодо проведення

передрейсових медоглядів водіїв транспортних засобів, навчання і перевірку знань з охорони праці проведено не всім водіям, не в повній мірі працівники забезпечуються спецодягом та спецвзуттям.

Також під час перевірок виявлено порушення вимог безпечного проведення робіт з ремонту та технічного обслуговування транспортних засобів.

За результатами перевірки керівникам підприємств видано обов'язкові до виконання приписи. Виконання вимог розпорядчих документів знаходиться на постійному контролі теруправління.




До списку новинВпередНазад