Новини
Під час засідання колегії теруправління Держгірпромнагляду у Хмельницькій області від імені Президії Федерації профспілок Хмельницької області «За сумлінну працю, вагомий внесок в профілактику виробничого травматизму та з нагоди Дня охорони праці в Україні» нагороджено почесними грамотами спеціалістів та інспекторів територіального управління.



Зокрема, відзнаки отримали: Заяць Володимир Володимирович — заступник начальника відділу організації державного нагляду, управління охороною праці та розслідування нещасних випадків, Тимуш Олена Володимирівна — головний державний інспектор та Петрушенко Сергій Віталійович — головний державний інспектор теруправління.





Також, під час засідання колектив теруправління привітав із славним ювілеєм — 60-річчям від дня народження головного державного газотехнічного інспектора Гненного Анатолія Григоровича. Побажавши йому і надалі плідно працювати задля захисту людини — праці, нових здобутків у повсякденній відповідальній діяльності та успішного здійснення всіх професійних та особистих задумів.




До списку новинВпередНазад