Новини

У квітні-травні поточного року державними інспекторами теруправління Держгірпромнагляду у Тернопільській області проведено планову всебічну комплексну перевірку стану промислової безпеки і охорони праці закладів освіти, підпорядкованих управлінню освіти і науки Тернопільської міської ради.

У тернопільській гімназії імені Івана Франка відбулася підсумкова нарада за участю керівників навчальних та дошкільних закладів, відповідальних осіб за стан охорони праці, на якій обговорено результати перевірки. Так, виявлено 74 порушення нормативно-правових актів з охорони праці, видано 10 актів перевірок, 10 приписів, притягнено до адміністративної відповідальності 5 посадових осіб.

Проаналізовано стан виробничого травматизму в Тернопільському міському управлінні освіти та науки у 2012-2013 роках, визначено конкретні заходи щодо його поліпшення, реалізації державної політики з охорони праці.

За результатами проведеної планової всебічної комплексної перевірки роботу управління освіти і науки Тернопільської міської ради та підпорядкованих йому закладів освіти щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці визнано задовільною.




До списку новинВпередНазад