Новини

У Всесвітній День охорони праці теруправління Держгірпромнагляду у Житомирській області провело ряд тематичних заходів. А це, зокрема: флеш-моб та семінар, приурочені до Всесвітнього Дня охорони праці.

За ініціативою теруправління Держгірпромнагляду у Житомирській області студентами будівельного коледжу Житомирського національного агроекологічного університету проведений артистичний флеш-моб на привернення уваги суспільства до питань охорони праці. Участь у флеш-мобі взяли участь півтори сотні студентів усіх груп, які об'єднались, щоб створили девіз безпеки, виклавши слова «охорона праці». Для студентів також було проведено головним державним інспектором (в будівництві) теруправління лекцію з питань охорони праці та промислової безпеки.

Цього ж дня було проведено і семінар для керівників підприємств, організацій, установ та керівників служб охорони праці м. Житомира та Житомирської області на тему: «Безпека праці та здоров'я під час виробництва та використання хімічних речовин». Семінар проведений за ініціативою управління та відділення Фонду соціального страхування від нещасних випадків, за участю територіального управління Держгірпромнагляду У Житомирській області та Житомирського державного центру науки, інновацій та інформатики. Під час зустрічі обговорювалися питання щодо профілактики та запобігання нещасним випадкам на виробництві, умов та порядок соціальних виплат, а слухачам роздано нормативні акти з охорони праці.

Прес-служба теруправління




До списку новинВпередНазад