Новини
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10.09.2014 № 442 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади» утворена Державна служба України з питань праці (Держпраці) шляхом злиття Державної інспекції України з питань праці та Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки, на яку покладено частину функцій Державної санітарно-епідеміологічної служби з питань гігієни праці.
Серед основних, покладених на Держпраці, функцій є реалізація державної політики у сфері гігієни праці та контроль за організацією проведення попередніх та періодичних медоглядів.
Відповідно до покладених на Держпраці функцій з питань гігієни праці Головне управління Держпраці в Одеській області визначає категорії працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду, та складає Акт визначення категорій працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду.
На підставі складеного Акта визначення категорій працівників узгоджуються поіменні списки працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам. За результатами періодичних медичних оглядів у складі комісії підписується Заключний акт за результатами періодичного медичного огляду працівників певних категорій.
Р. Мікрух,
заступник начальника
управління з питань праці
Головного управління Держпраці
в Одеській області



До списку новинВпередНазад