Новини
Сьогодні при Управлінні Держпраці у Чернівецькій області утворено Громадську раду. Утворення Ради відбулося на установчих зборах.
До складу Ради увійшло шестеро поданих кандидатур.
Так, до складу ради одностайним голосуванням членів установчих зборів включено:
Попадюка Миколу Петровича — голову Чернівецької обласної ради профспілок працівників житлово-комунального господарства, сфери послуг та побутового обслуговування населення;
Барабаха Володимира Станіславовича — голову Чернівецької обласної ради профспілок працівників лісової галузі;
Дудчака Володимира Васильовича — голову Чернівецької обласної ради профспілок працівників освіти та науки;
Фустія Олександра Прокоповича — голову Чернівецької обласної ради профспілок медичних працівників;
Серецького Михайла Миколайовича — голову Чернівецької обласної ради профспілок працівників агропромислового комплексу;
Мороза Володимира Васильовича — заступника голови громадської організації «Будівельна палата Буковини».
Вітаючи учасників установчих зборів, начальник Управління Держпраці у Чернівецькій області Іван Луцак, зокрема відзначив, що це відбувається у відповідності до Постанови Кабміну «Про забезпечення участі громадськості для формування та реалізації державної політики» та доручень Державної служби України з питань праці.
«Громадська рада при Управлінні Держпраці у Чернівецькій області створюється, як постійно діючий, колегіально-дорадчий орган задля забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективнішої взаємодії Управління з громадськими організаціями та об'єднаннями Буковини», — наголосив керівник відомства та побажав членам Громадської ради плідної роботи.



До списку новинВпередНазад