Новини
Фахівці Головного управління в Одеській області взяли участь у проведенні наради з керівниками сільгосппідприємств всіх форм власності, яка відбулась у Великомихайлівській райдержадміністрації.
«Не той врожай, що на полі, а той, що в коморі» — це народне прислів'я було своєрідним лейтмотивом наради. Атмосфера у залі невимушена, позитивна, і разом з тим відчувається відповідальність моменту: у руках сільгоспвиробників продовольча безпека країни.
Попередження і недопущення виробничого травматизму під час проведення польових робіт — це було темою виступу головного державного інспектора Головного управління В. Пилипенка. Він підкреслив, що профілактика виробничого травматизму — основна складова безпеки праці. І тут важливу роль повинні відігравати керівники підприємств, роботодавці. Згідно Закону «Про охорону праці», роботодавець зобов'язаний створити на кожному робочому місці умови праці згідно з вимогами нормативно-правових актів, а також забезпечити додержання вимог законодавства щодо прав працівників у галузі охорони праці.
Під час роботи наради було розглянуто питання про необхідність проведення належних заходів з метою запобігання пожеж у жнива.
На нараді було повідомлено, що протягом жнив збиранню підлягає 42,9 тис. га ранніх зернових: ячменю, вівса, гороху, ріпаку та ін. Усі підприємства в повному обсязі забезпечені паливно-мастильними матеріалами, засобами індивідуального захисту та ін.
Учасниками наради було прийнято рішення про поглиблене впровадження заходів з профілактики та недопущення випадків травматизму на виробництві.

Прес-служба Головного управління



До списку новинВпередНазад