Новини
Подія відбувалася у Чернівцях в Учбово-методичному центрі культури Буковини.
Нагороди із рук голови журі регіонального туру конкурсу, керівника Управління Держпраці у Чернівецькій області Івана Луцака отримали 34(!) юних художники.
Організатори події навмисне не присуджували призові місця, як це зазвичай буває на таких конкурсах, аби мати можливість нагородити значно більше активних і талановитих учасників творчого змагання.
«Цьогорічний конкурс дитячого малюнка „Охорона праці очима дітей“ — п'ятий за рахунком, — сказав у своєму вітальному слові до учасників та гостей церемонії нагородження начальник Управління Держпраці у Чернівецькій області Іван Луцак. — З року у рік географія його учасників розширюється, а кількість дітей, котрі мають бажання стати його учасниками — більшає. Цьогоріч до участі у конкурсі зголосилися понад 300 учасників. І це надзвичайно добре, бо всі ці діти, які у майбутньому здобудуть освіту і прийдуть працювати у різні професійні галузі, я впевнений, завжди пам'ятатимуть про безпеку праці. Сьогодні чудовими малюнками вони нагадали своїм батькам про те, що їхня праця теж має бути безпечною».
Участь у церемонії нагородження взяли батьки дітей, творчі керівники, педагоги.
Від управління освіти Чернівецької міської ради присутніх привітали: методист міського методичного центру закладів освіти управління освіти Чернівецької міської ради з питань охорони праці, член журі конкурсу Віталій Юрійович Бовгар:
від департаменту освіти та науки Чернівецької обласної державної адміністрації — фахівець з охорони праці КУ «Група моніторингу системи освіти, господарського обслуговування та аудиту установ освіти області» профільного департаменту Чернівецької ОДА, член журі конкурсу — Степан Михайлович Щербанович.
З особливим вітальним словом до присутніх на святі звернувся керівник Учбово-методичного центру культури Буковини, відомий етнограф, мистецтвознавець, Заслужений діяч мистецтв України Микола Шкрібляк.Саме завдяки участі Миколи Шкрібляка після завершення урочистостей діти мали можливість переглянути у центрі культури Буковини діючі експозиції, відвідати Світлицю народних ремесел та стати учасниками майстер-класу з виготовлення традиційної яворівської дерев' яної іграшки.
Церемонію нагородження переможців конкурсу малюнка висвітлювали місцеві засоби масової інформації, зокрема, журналісти телеканалів «ТРК „Чернівці“ та „Чернівецький промінь“, радіо „Буковина“.



До списку новинВпередНазад