Новини
У Славуті, за участю начальника Управління Держпраці Олексія Глушакова, відбулася розширена нарада з питань запобігання виникненню пожеж та травмуванню людей від нещасних випадків виробничого та невиробничого характеру. Нарада пройшла на базі ДП «Славутське лісове господарство» під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка.



В нараді взяли участь начальник управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації Євген Данилюк, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Лісовий, начальник Головного управління ДСНС в області Едуард Братко, перші заступники голів райдержадміністрацій та міст обласного значення, керівники обласних відомств, представники державних та комунальних лісокористувачів області, начальники структурних підрозділів з питань цивільного захисту населення райдержадміністрацій та міст обласного значення, керівний склад структурних підрозділів Головного управління ДСНС в області, керівники підприємств, організацій та установ.



Учасники наради ознайомилися із узагальненими даними щодо пожеж та травматизму в області. Так, протягом минулого року на території області від нещасних випадків невиробничого характеру загинуло 907 людей (у т.ч. 14 дітей віком до 14 років). З початку поточного року в області загинуло 154 людини та травмовано 336 людей. Протягом 2015 року на території лісового фонду області виникло 52 пожежі, з них 50 загорянь лісової підстилки і 2 пожежі лісових насаджень на площі 72 га. В лісах державної власності виникло 46 пожеж, що призвело до значних матеріальних збитків.



По закінченню наради відбулися практичні заняття з порядку організації виконання протипожежних заходів в лісових масивах, організації виконання протипожежних заходів органами місцевого самоврядування. Також було проведено практичне відпрацювання гасіння умовної пожежі на території лісових насаджень ДП «Славутське лісове господарство» силами Шепетівського зведеного загону та підрозділів Славутського держлісгоспу.




До списку новинВпередНазад