Новини
В рамках проведення Дня охорони праці у Кам'янець — Подільському районі відбулося засідання круглого столу. Участь у заході взяли представники Управління Держпраці у Хмельницькій області, Федерації профспілок області, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, молодіжної ради Федерації профспілок України.



Під час засідання роз'яснено порядок здійснення державного нагляду відповідно до вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки. Поставлено акцент на громадському контролі стосовно дотримання вимог законодавства з охорони праці.

Звернуто увагу на актуальні питання трудового законодавства. Проаналізовано стан виробничого травматизму і професійних захворювань на підприємствах міста та району. Обговорено хід виконання Територіальної угоди між районною державною адміністрацією, районною радою, представницьким органом роботодавців району та радою по координації діяльності профспілкових організацій району.



До списку новинВпередНазад