Новини
Сьогодні фахівці Головного управління Держпраці в Одеській області взяли участь у проведенні семінару-тренінгу для державних інспекторів з питань праці Головних управлінь Держпраці в областях. Одними з головних, розглянутих під час семінару, були питання застосування постанови Кабінету Міністрів України від 17.07.2013 № 509 «Про затвердження Порядку накладення штрафів за порушення законодавства про працю та зайнятість населення».

Семінар-тренінг організовано Департаментом з питань праці Держпраці України та Головним управлінням Держпраці в Одеській області. У проведенні заходу також брали участь державні інспектори Головних управлінь Держпраці областей Херсонської, Миколаївської, Запорізької.

Семінар-тренінг проводили заступник директора Департамента з питань праці Державної Служби з питань праці України О. Коновалова, заступник начальника Головного управління Держпраці в Одеській області Ю. Бойко та начальник управління з питань праці Головного управління Держпраці в Одеській області Н. Козирєва. Присутніх було ознайомлено з процедурою накладення штрафів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.07.2013 № 509, основними положеннями Закону України «Про запобігання корупції». Багато уваги було приділено кваліфікації порушень та відповідальності за них, оформленню матеріалів перевірок, заходам реагування та ін.
Представники Держпраці відповіли на задані питання.

Прес-служба Головного управління



До списку новинВпередНазад