Новини
6 квітня, у рамках І етапу Всеукраїнського марафону «Безпека праці-2016», приуроченого до Всесвітнього дня охорони праці, в залі Федерації профспілок Хмельницької області відбувся Всеукраїнський семінар «Реформування системи охорони праці».



Захід проведено за підтримки Державної служби України з питань праці, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Федерації профспілок України.



Організатори заходу — журнал «Охорона праці і пожежна безпека» спільно з Федерацією профспілок Хмельницької області.



В семінарі взяв участь начальник Управління Держпраці у Хмельницькій області Олексій Глушаков, який виступив з доповіддю: «Стрес на робочому місці: колективний виклик». Також, розглядались сучасні проблем з охорони праці у зверненнях читачів журналу «Охорона праці і пожежна безпека»; аналіз виробничого травматизму за міжнародною класифікацією та метод технічного регламентування; нові принципи державного нагляду за охороною праці; практичні питання з охорони праці у Хмельницькій області; обов'язкові види страхування. Медичне страхування на підприємстві; порядок організації та проведення атестації робочих місць за умовами праці тощо.



В заході прийняли участь спеціалісти з питань охорони праці і пожежної безпеки, роботодавці та відповідальні особи близько 300 підприємств, установ та організацій Хмельниччини.



До списку новинВпередНазад