Новини
Фахівцями відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Хмельницькій області, за участі Управління агропромислового розвитку Старокостянтинівської райдержадміністрації, на базі фермерського господарства «Кобудь» (с.Берегелі, Старокостянтинівського р-ну.) проведено семінар щодо профілактики виробничого травматизму та поліпшення стану охорони праці на підприємстві.



Під час семінару проаналізовано стан виробничого травматизму на підприємствах агропромислового комплексу. Акцентовано на причинах травмування працівників галузі та впровадженні профілактичних заходів щодо усунення порушень вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці. Вказані шляхи поліпшення елементів системи управління охороною праці у фермерському господарстві.

Звернуто увагу керівництва господарства щодо забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, проходженням підлеглими працівниками медичних оглядів та недопущення до виконання робіт осіб, які перебувають в стані алкогольного сп'яніння.



За результатами семінару прийнято рішення керівництву господарства посилити контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною. Забезпечити дотримання посадовими особами та працівниками вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці. Чітко розподілити функції, обов'язки, відповідальність інженерно-технічних працівників та обслуговуючого персоналу щодо експлуатації, ремонту, обслуговування технологічного устаткування та обладнання з відображенням в посадових інструкціях, інструкціях з охорони праці.



До списку новинВпередНазад