Новини

В рамках проведення всесвітнього Дня охорони праці відбулася зустріч заступника начальника Криворізького гірничопромислового теруправління Сергія Дрозда з представниками незалежної профспілки гірників України ПАТ «ЄВРАЗ Суха Балка».

Зважаючи на взаємодію та співпрацю між теруправлінням та даною профспілковою організацією, зустріч носила пояснювально-інформаційний характер та обговорення координації своєї спільної діяльності. Учасники зустрічі підіймали проблемні питання сьогодення гірників, які працюють як в підземних умовах так і в кар'єрах.

Торкнулись питання якості навчання працівників, обслуговування обладнання, яке відпрацювало свій нормативний термін та специфіку роботи з новітніми технологіями.

Неабияку зацікавленість учасники зустрічі виявили обговорюючи впровадження на підприємствах новітніх технологій, зокрема уніфікованої телекомунікаційної системи диспетчерського контролю та автоматизованого керування гірничими машинами і технологічними комплексами (УТАС).

Разом з тим, представники незалежної профспілки гірників задавали проблемні питання з якими щоденно стикаються під час роботи з профілактики нещасних випадків та покращення умов праці, проконсультувались стосовно змін в законодавстві з питань охорони праці та промислової безпеки та отримали роз'яснення щодо організації роботи Держгірпромнагляду загалом та Криворізького теруправління зокрема.

Підводячи підсумки зустрічі Сергій Дрозд виявив сподівання на подальшу співпрацю та наголосив на готовності до «зворотного зв'язку».

До відома:

У 2012 році між Криворізьким гірничопромисловим територіальним управлінням та незалежною профспілкою гірників України було укладено угоду про взаємодію і співпрацю.




До списку новинВпередНазад