Новини

Колегія теруправління Держгірпромнагляду за підсумками всебічної перевірки визнала задовільним стан промислової безпеки та охорони праці суб'єктів господарювання й органів виконавчої влади Кіровоградського району.

Як зазначив у своєму виступі начальник теруправління Володимир Береславський, посадовці теруправління спільно з фахівцями відділення ВДФССНВ у місті Кіровограді, Федерації профспілок області здійснили перевірку стану охорони праці та промислової безпеки на підприємствах Кіровоградського району. Було перевірено котельне обладнання в закладах соціально-культурної сфери, об'єкти котлонагляду у виробничих підрозділах підприємств агропромислового комплексу, також об'єкти газопостачання, енергетики та інші.

Аналіз засвідчив, що на підприємствах району в 2012 — 2013 роках постраждало 12 осіб, з яких одна людина отримала смертельні травми. У 2012 році було травмовано 6 працівників. Стільки ж — у 2013 році.

Перевірка виявила ряд порушень, які стосуються організації охорони праці та промислової безпеки. На колегії також було озвучено інші порушення та їх причини. Колегія зобов'язала відповідальних посадовців усі виявлені порушення виправити у передбачений законом термін.




До списку новинВпередНазад