Новини
На офіційному порталі Міністерства соціальної політики оприлюднено проект нового Закону України «Про колективні договори та колективні угоди». Упродовж місяця громадяни можуть висловити свої пропозиції і зауваження.

Метою закону, як зазначає Мінсоцполітики, є удосконалення законодавства з питань колективно-договірних відносин, про необхідність якого свідчить проведений аналіз його практичного застосування, а також взяті Україною зобов'язання відповідно до Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони, на 2014-2017 роки.

Прийняття цього закону, переконані в Мінсоцполітики, дозволить посилити захист прав працівника та досягнути балансу інтересів сторін соціального діалогу.
Зауваження та пропозиції до проекту можна надавати у письмовій та електронній формі протягом одного місяця з дня його оприлюднення за адресою: Міністерство соціальної політики України, 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10; e-mail: [email protected], [email protected], тел.: 289-67-49, 289-52-58.



До списку новинВпередНазад