Новини
Посадові особи територіального управління взяли участь у нараді з керівництвом та фахівцями КП «Святошинське лісопаркове господарство», на якій розглянули результати всебічної перевірки стану охорони праці на підприємстві.

Зазначалося, що під час перевірки виявлено 51 порушення вимог законодавства з охорони праці, серед них: відсутній дозвіл на експлуатацію обладнання та виконання робіт підвищеної небезпеки (вантажопідіймальних кранів, автопідйомників, деревообробного обладнання, лісосічних робіт та трелювання деревини); не проведено експертне обстеження та техогляд вантажопідіймального крану; з порушенням вимог безпеки експлуатується електрообладнання, кран-балки; на підприємстві не завершено проведення атестації робочих місць за умовами праці тощо.

За допущені порушення притягнуто до адміністративної відповідальності директора КП «Святошинське лісопаркове господарство» А. Степанця та трьох керівників структурних підрозділів.

Заступник начальника територіального управління Наталія Ємельянова наголосила на необхідності суттєвого вдосконалення функціонування системи управління охороною праці та посилення контролю керівництва за проведенням лісосічних робіт та експлуатацією електромеханічного устаткування.

Прес-служба територіального управління



До списку новинВпередНазад