Новини

Територіальне управління Держгірпромнагляду України у Харківській області взяло участь в урочистих заходах з нагоди святкування Дня Соборності і Свободи України.

У церемонії покладання квітів до пам'ятника Тарасу Шевченко взяли участь представники міської та обласної влади, громадських організацій, духовенства, харків'яни, а також представники Генеральних консульств Польщі та Російської Федерації, Почесного консульства Вірменії. З нагоди свята у Харкові заплановано проведення низки інформаційних заходів, зустрічі з молоддю, спортивні змагання.

«Подія, яка зібрала всіх нас сьогодні тут разом, має дуже велике значення. Соборність — це державність, єднання народу. Подивіться, хто сьогодні прийшов до пам'ятника: представники всіх культурних товариств, всіх релігійних конфесій, і коли в цей день люди порушують найсвятіші постулати державності, то дати цьому оцінку дуже складно», — зазначила заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.

Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов привітав усіх харків'ян зі святом і підкреслив, що за роки соборності український народ пройшов через безліч випробувань і цим зміг довести, що сила народу в його єднанні і тільки разом можна творити майбутнє України.

(за матеріалами офіційного сайту Харківської міської ради, міського голови, виконавчого комітету)




До списку новинВпередНазад