Новини
У відповідності із затвердженою в територіальному управлінні Програмою триває навчання новопризначених державних інспекторів із законодавства та нормативно-правових актів з промислової безпеки та охорони праці. Після попередньої теоретичної підготовки та індивідуальних занять розпочалось практичне стажування посадових осіб державної інспекції з промислової безпеки та охорони праці.

Зважаючи на пріоритетне місце АПК в економіці регіону на сьогоднішній день посилено нагляд саме в цьому напрямку. Новопризначені спеціалісти побували у сільськогосподарських та переробних підприємствах Чорнобаївського району, одного з провідних у системі АПК Черкащини. В цей період детально опрацьовано «Правила охорони праці у сільськогосподарському виробництві», «Правила охорони праці під час технічного обслуговування та ремонту машин і обладнання сільськогосподарського виробництва», «Правила техніки безпеки, виробничої санітарії на підприємствах по зберіганню та переробці зерна», «Правила охорони праці в деревообробній промисловості». З метою ознайомлення зі специфікою охорони праці на підприємствах переробки молочної сировини, інспектори працюватимуть на базі ПАТ «Христинівський молокозавод».

Як засвідчує практика, таке стажування є найефективнішою складовою навчання нових інспекторів, оскільки вони працюють спільно з досвідченими фахівцями управління. Це неоціненна можливість здобуття необхідного досвіду для подальшої самостійної роботи.






До списку новинВпередНазад