Новини
Кардинальний перегляд існуючої та розробка нової нормативно-правової бази в галузі охорони праці та промислової безпеки з урахуванням міжнародного досвіду, адаптація цих документів до Європейських норм та правил з можливістю загального безкоштовного доступу до електронних версій — ці та інші пропозиції лягли в основу Рекомендацій V Міжнародної науково-практичної конференції «Промислова безпека та охорона праці — 2012. Проблеми. Перспективи», яка проходила з 8 по 12 жовтня у Ялті.
Учасники конференції, серед яких були представники наглядових органів десяти країн СНД та Європи, центральних органів виконавчої влади України та Автономної Республіки Крим, керівники наукових та експертно-технічних організацій, протягом п'яти днів ділилися власним досвідом роботи, пропонували інноваційні розробки та методи профілактики нещасних випадків на робочому місці тощо.
Про щільний та напружений графік роботи засідань говорять цифри: 54 доповіді, понад два десятки презентацій, чисельні виставки та «круглі столи», і як результат, — 29 конкретних пунктів, що увійшли до Рекомендацій Міжнародної конференції, які найближчим часом буде розміщено на сайті Держгірпромнагляду України.
Захід проходив за ініціативою Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України за підтримки Асоціації незалежних експертів України «Укрексперт».
Інформаційний центр Держгірпромнагляду України



До списку новинВпередНазад