Новини

В березні на базі ПАТ «Азот» відбулося засідання спільної семінар-наради за результатами перевірки суб'єктів господарювання, які здійснюють перевезення аміаку у Черкаській області. У заході, що проходив за головуванням начальника територіального управління Держгірпромнагляду Віктора Онишка, взяли участь фахівці Держгірпромнагляду, а також представники управління ДАІ УМВС, управління Укртрансінспекції, управління агропромислового розвитку ОДА, ПАТ «Азот».

Актуальність питання транспортування аміаку було висвітлено у широкій тематиці доповідей присутніх. Зокрема вони стосувалися маркування вантажів, проведення інструктажів з охорони праці, порядку відпуску (завантаження), комплектації транспортних засобів, дозвільних документів тощо.

За результатами роботи засідання було ухвалено рішення, яким затверджено Заходи щодо посилення взаємодії та співпраці під час здійснення заходів державного нагляду (контролю) з профілактики нещасних випадків на виробництві та дорожньо-транспортних пригод на підприємствах Черкаської області.




До списку новинВпередНазад