Новини


На виконання наказу Держгірпромнагляду України «Про проведення атестації державних службовців» розпочато атестацію державних службовців з метою проведення оцінки результатів роботи, ділових та професійних якостей, підвищення ефективності діяльності держслужбовців.

Атестація державних службовців проводиться один раз на три роки в державних органах та є обов'язковою процедурою. Під час неї оцінюються результати роботи, ділові та професійні якості, виявлені працівниками під час виконання службових обов'язків, визначених типовими професійно-кваліфікаційними характеристиками посад і відображених у посадових інструкціях, що затверджуються керівниками державних органів відповідно до Закону України «Про державну службу» та інших нормативно-правових актів. У її процесі атестаційна комісія, в межах установленої процедури, виявляє ступінь відповідності працівника посаді, яку він обіймає.

Атестація державних службовців покликана забезпечити реальне функціонування механізму просування службовця по службових сходинках, підтримку стабільності державної служби, запобігання корупції і корупційних діянь у державній службі.

Інформаційний центр Держгірпромнагляду України





До списку новинВпередНазад