Новини

Відповідно до плану роботи Держгірпромнагляду України на 2014 рік фахівці територіального управління Держгірпромнагляду у Тернопільській області перевірили стан охорони праці та промислової безпеки в лісових господарствах області. Зокрема, в Бережанському районному державному агропромисловому товаристві «Бережанирайагроліс», Зборівському районному агропромисловому товаристві «Зборівагроліс», Кременецькому районному лісовому господарстві «Кремліс».

Під час проведення перевірок суб'єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері лісового господарства, державні інспектори теруправління особливу увагу звертали на дотримання працівниками вимог безпеки праці під час виконання лісосічних робіт, технологічних процесів під час звалювання дерев, наявності необхідних засобів безпеки та індивідуального захисту, а також проведення навчання працівників з охорони праці.

Виявлені порушення відображено в приписах, вручених керівникам господарств. За допущення порушень чинного законодавства з охорони праці до адміністративної відповідальності притягнуто трьох посадових осіб, з них одного першого керівника.




До списку новинВпередНазад