Новини

Волинь з робочим візитом відвідав

Голова Держгірпромнагляду Олександр Хохотва

Волинь з робочим візитом відвідали Голова Держгірпромнагляду України Олександр Хохотва та перший заступник Голови Віктор Шайтан.

В ході візиту керівництво Держгірпромнагляду України зустрілося із першим заступником голови облдержадміністрації Сергієм Кудрявцевим. Під час зустрічі йшлося про зміни у структурі контролюючих органів, основні завдання у роботі Служби та територіальних органів в нинішніх умовах. «Це дуже добре, що є розуміння з боку облдержадміністрації актуальності питань промислової безпеки, що в свою чергу є важливим важелем впливу на роботодавців щодо створення та забезпечення безпечних умов праці», — підкреслив Голова Держгірпромнагляду.

Потому керівники Служби взяли участь у нараді територіального управління Держгірпромнагляду у Волинській області, під час якої заслухано результати роботи теруправління за 8 місяців 2014 року та визначено головні пріоритети в подальшій роботі.

«Сьогодні Служба переживає не найкращі часи, але ми повинні виконувати свої функції. Основний напрямок нашої роботи вжиття превентивних заходів, спрямованих на поліпшення стану промислової безпеки та охорони праці на піднаглядних підприємствах», — зазначив Голова Держгірпромнагляду.

Він зазначив, що з метою попередження аварійності та виробничого травматизму особливу увагу необхідно приділити питанням підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери до безпечної та безаварійної роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років. А саме, проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи, тематичних нарад, круглих столів, семінарів, навчань з питань охорони праці.

Очільник Держгірпромнагляду окремо зупинився і на питаннях роботи експертно-технічних центрів. Зокрема, відмітив позитивну динаміку розвитку цих підприємств та акцентував увагу на проведенні постійної моніторингової роботи з державними інспекторами та керівниками суб'єктів господарювання.

На завершення Олександр Хохотва побажав колективу теруправління та експертно-технічного центру оптимізму і висловив сподівання на подальшу ефективну роботу задля збереження життя і здоров'я працюючих на підприємствах, установах та організаціях області.




До списку новинВпередНазад