Новини

ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

від 02.09.2014 р. N 193

Відповідно до частин першої (Закон N 1632-VII), третьої (Закон N 1632-VII) та четвертої статті 1 Закону України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції» (Закон N 1632-VII) та з метою забезпечення доступу громадян і юридичних осіб до суду, на підставі подання Голови Державної судової адміністрації України від 22.08.2014 N 8-4168/14:

1. Установити, що розгляд адміністративних справ, підсудних адміністративним судам, розташованим у районі проведення антитерористичної операції, здійснюється такими судами:

— Запорізьким окружним адміністративним судом — адміністративних справ, підсудних Донецькому окружному адміністративному суду;

— Харківським окружним адміністративним судом — адміністративних справ, підсудних Луганському окружному адміністративному суду;

— Харківським апеляційним адміністративним судом — адміністративних справ, що підлягають перегляду в апеляційному порядку Донецьким апеляційним адміністративним судом.

2. Головам Донецького та Харківського апеляційних адміністративних судів, головам Донецького, Запорізького, Луганського та Харківського окружних адміністративних судів:

2.1 здійснити приймання-передачу справ, розгляд яких не закінчено, протягом десяти робочих днів з дня видання цього розпорядження;

2.2 забезпечити виконання цього розпорядження.

3. В. о. керівника апарату Вищого адміністративного суду України Кайдашеву Р. П. забезпечити доведення цього розпорядження до відома голів Донецького та Харківського апеляційних адміністративних судів, голів Донецького, Луганського, Запорізького та Харківського окружних адміністративних судів, Голови Державної судової адміністрації України, оприлюднення розпорядження на офіційному веб-сайті Вищого адміністративного суду України.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова суду

О. М. Нечитайло




До списку новинВпередНазад