Новини

В умовах сьогодення створення безпечних умов праці на підприємстві повністю покладено покладено на роботодавця. Сьогодні від керівників підприємств залежить безпека виробництва та працівників.

Впродовж минулого тижня працівники теруправління прийняли участь в роботі комісії з перевірки знань з охорони праці в навчальних центрах ТОВ НЦ «МІОН», ДП ТОВ «Синтез Союз», ТОВ «ВО НВК». Перевірку знань пройшли біля ста керівників підприємств та підрозділів різних підприємств області.

Перед початком перевірки знань працівники теруправління проводять з керівниками підприємств семінар-наради, під час яких доводять основні вимоги безпеки праці.

Так, у навчальному центрі ТОВ НЦ «МІОН» заступник начальника територіального управління Держгірпромагляду у Вінницькій області Володимир Боковець провів семінар-нараду з посадовими особами та керівниками підрозділів ТОВ «Кусто-Агро», керівниками малих приватних підприємств області, на якій були обговорені питання стану охорони праці та промислової безпеки на підприємствах Вінниччини, а також були доведені основні вимоги працеохоронної роботи, які необхідно реалізувати на підприємствах для недопущення недопущення випадків виробничого травматизму.

Побідні семінар-наради представниками теруправління будуть проводитись і в подальшому.

.

Прес-служба територіальногоуправління

Держгірпромнагляду у Вінницькійобласті




До списку новинВпередНазад