Новини

Впродовж минулого тижня працівники територіального управління держгірпромнагляду у Вінницькій області провели 20 семінар-нарад, під час яких довели як працюючим, так керівникам та власникам підприємств, а також керівникам райдержадміністрацій вимоги нормативно-правових актів з охорони праці.

Щодо семінар-нарад, які стосуються безпечного виконання робіт у зимовий період та недопущення травматизму, то вони пройшли в Калинівській, Жмеринській, Оратівській, Теплицькій центральних районних лікарнях, у Жмеринській міській станції швидкої допомоги. Роз'яснювались вимоги з безпечного ведення робіт та профілактики виробничого травматизму і в колективах Немирівського комбінату кооперативної промисловості, і в Бершадській ОЛІЛ, і на ПрАТ «Вінницький дослідний завод», і в СО «Замостянські ЕМ».

У Могилів — Подільській та Іллінецькій райдержадміністрації пройшли підсумкові наради, на яких аналізувався стан охорони праці в районах у 2013 році. Заслуховувався стан охорони праці і в ПрАТ «Укрекскавація» м. Вінниця.

У Бершадській РДА з директорами шкіл району та у Гайсинському відділі освіти пройшли наради, на яких розглядались питання безпечної експлуатації шкільних котелень та котлів.

Слід зазначити, що начальником територіального управління Держгірпромнагляду у Вінницькій області було підготовлено та розіслано звернення до керівників усіх РДА області та керівників відділів освіти щодо забезпечення безпечної експлуатації шкільних котелень та котлів у зимовий період.

Прес-служба територіальногоуправління Держгірпромнагляду

уВінницькійобласті




До списку новинВпередНазад