Новини

НАЦІОНАЛЬНА РАДА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ

від 28 серпня 2014 року N 799

Розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНТСТВО УНТ УКРАЇНСЬКЕ НАРОДНЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ", м. Київ (юридична адреса: просп. В. Порика, буд. 7-б, оф. 116, м. Київ, 04208; директор Вадим Володимирович Чорний), про державну реєстрацію ТРО як суб'єкта інформаційної діяльності, керуючись статтею 38 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» та статтями 14, 19, 24 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення», враховуючи рішення Національної ради N 1709 від 28.11.2007, Національна рада вирішила:

1. Здійснити державну реєстрацію Товариства з обмеженою відповідальністю "ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНТСТВО УНТ УКРАЇНСЬКЕ НАРОДНЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ", м. Київ, як суб'єкта інформаційної діяльності.

2. Управлінню бухгалтерської служби, на підставі постанови КМУ від 08.08.2007 N 1003, видати ТОВ "ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНТСТВО УНТ УКРАЇНСЬКЕ НАРОДНЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ", м. Київ, рахунок на сплату коштів за оформлення свідоцтва про державну реєстрацію в розмірі п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

3. Видати ТОВ "ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНТСТВО УНТ УКРАЇНСЬКЕ НАРОДНЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ", м. Київ, свідоцтво про державну реєстрацію встановленого зразка після сплати реєстраційного збору, зазначивши:

вид діяльності: інформаційне агентство.

4. Виконання цього рішення покласти на управління ліцензування телерадіомовлення, контрольно-аналітичне управління та управління бухгалтерської служби.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Національної ради О. Черниша.

Голова Національної ради

Ю. Артеменко

Відповідальний секретар

К. Котенко




До списку новинВпередНазад