Новини

Цього разу це був захід розширеної тематики, організований та проведений представниками теруправління, які виконують державний нагляд на таких напрямах, як будівництво, підйомні споруди, газопостачання. Семінар проходив на будівельному майданчику, де споруджується комплекс будинків «соціального житла» для городян Чернігова.

Посадові особи теруправління розглянули проблемні питання, які виникають під час виконання будівельних робіт. Також було наголошено на додержанні вимог нормативно-правових документів щодо безпечної роботи субпідрядних організацій на будівельних майданчиках та обговорено інші правила безпеки виробництва.

Значна увага була приділена правильності вибору будівельних матеріалів та дотримання проектних рішень і норм під час будівництва димових та вентиляційних каналів житлових багатоквартирних будинків.

У ході семінару представник теруправління звернув увагу присутніх на особливості забезпечення безпечної експлуатації баштових кранів КБ-403 та їх модифікацій. Було наголошено на необхідності проведення повного технічного огляду зазначених вантажопідіймальних механізмів.

На завершення заходу учасники оглянули будмайданчик, обговорили хід виробничого процесу з виконавцями робіт, обмінялися думками щодо недопущення найбільш поширених порушень вимог промислової безпеки та охорони праці на будівництві та отримали конкретні пояснення і рекомендації від представника територіального управління.




До списку новинВпередНазад