Новини

27 травня 2014 року відбулось чергове засідання Колегії теруправління Держгірпромнагляду у Миколаївській області.

В ньому приймали участь посадові особи та держінспекторський склад теруправління, заступник директора ДП «Миколаївський експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України», також були запрошені керівники, представники профспілок, інженери з охорони праці піднаглядових підприємств.

В ході Колегії було розглянуто результати всебічних перевірок стану охорони праці та промислової безпеки на підприємствах області.

Визнано задовільною роботу керівництва щодо дотримання вимог законодавства про охорону праці та роботу з організації та створення безпечних умов праці та профілактиці виробничого травматизму на підприємствах:

· ПАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів»

· ТОВ «Прометей-Елеватор»

· Філія ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» «Миколаївський портовий елеватор»

· ТОВ «Метро Кеш енд Кері Україна»

· Філія Миколаївський річковий порт АСК Укррічфлот

Станом на 27.05.2014 р. ці підприємтсва усунули майже всі порушення, виявлені в ході перевірок.

В результаті розгляду матеріалів всебічних перевірок стану охорони праці та промислової безпеки ПрАТ «Підгороднянський елеватор» та ДП «Хлібна база № 76» Колегія зазначила, що адміністрацією та керівниками підрозділів цих підприємств не проводиться належна робота по забезпеченню охорони праці та промислової безпеки.

Таким чином, роботу керівництва ПрАТ «Підгороднянський елеватор» та ДП «Хлібна база № 76» щодо дотримання вимог законодавства про охорону праці та роботу з організації зі створення безпечних умов праці та профілактиці виробничого травматизму Колегія визнала незадовільною.

Керівників зобов'язали усунути виявлені порушення законодавчих актів з охорони праці в повному обсязі та надати інформацію щодо їх усунення до теруправління Держгірпромнагляду у Миколаївській області.


Автор: Прес-центр теруправління Держгірпромнагляду у Миколаївській області



До списку новинВпередНазад