Новини
16-18 серпня 2016 року, з метою підвищення ефективності навчання з питань охорони праці, як одного із основних факторів запобігання виробничому травматизму на виробництві, ДП «Головний навчально-методичний центр Держпраці» проводить семінар на тему: «Сучасні вимоги до організації навчання та перевірки знань з питань охорони працівників на підприємстві та у навчальному закладі».

Цільова аудиторія: керівники, фахівці та методисти суб'єктів господарювання, які здійснюють навчання з питань охорони праці.

Мета семінару — надання методичної допомоги працівникам підприємств та навчальних закладів щодо осучаснення проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці.

Основна увага буде приділена питанням адаптації національного законодавства з питань охорони праці до законодавства ЄС, організації спеціального навчання з охорони праці та методології проведення навчання з питань охорони праці.

У рамках семінару буде проведено 2 тренінги: «Визначення ризиків на робочому місці» та «Сучасні підходи щодо збереження психічного здоров'я працівників». Також відбудеться ознайомлення з досвідом організації навчання працівників з охорони праці на підприємстві м. Києва.

До участі в семінарі запрошені фахівці Держпраці, МОН України, Мінсоцполітики України, ННДІПБОП, підприємств та навчальних установ.

Додаткову інформацію щодо проведення семінару можна знайти на сайті ДП «Головний навчально-методичний центр Держпраці» www.gnmc.kiev.ua



До списку новинВпередНазад