Новини
В ОДА триває другий день проведення співбесід з головами райдержадміністрацій, виконкомів міських, міст обласного значення рад. Участь у заході бере начальник Управління Держпраці у Хмельницькій області Олексій Глушаков.

Сьогодні заслуховуються голови Ізяславського, Кам'янець-Подільського, Красилівського, Летичівського, Новоушицького, Полонського, Славутського районів та міст Кам'янець-Подільський, Славута.



У ході заслуховування порушено ряд проблемних питань щодо використання коштів державного фонду регіонального розвитку, субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ, на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, здійснення електронних закупівель через систему Prozorro та інші.

Олександр Олександрович вкотре наголосив присутнім, що наразі одними з пріоритетних завдань у діяльності органів влади має бути детінізація економіки, дотримання достатнього рівня заробітної плати, а особливо, залучення інвестицій в економіку району, міста.



Крім цього, важливим є питання виявлення «нелегальних» перевізників, які здійснюють регулярні та нерегулярні автобусні перевезення пасажирів у міжміських, приміських сполученні та на регулярних автобусних маршрутах в межах області.

А також, повноцінне та якісне функціонування ЦНАПів задля забезпечення доступного та безперешкодного обслуговування громадян.



До списку новинВпередНазад