Новини


В Управлінні Держпраці у Хмельницькій області відбулося нагородження переможців першого етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» у трьох вікових групах — віком від 6 до 10 років, від 11 до 14 років та від 15 до 18 років.





Впродовж Конкурсу дитячої творчості в Управління Держпраці у Хмельницькій надійшло вісімсот двадцять два дитячих малюнки, які були подані на огляд обласного журі. Як зазначив начальник Управління Держпраці Олексій Глушаков, — «Кожен малюнок є чудовим і заслуговує бути відміченим. Діти — учні, вихованці, слухачі загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, будинків творчості активно долучилися до участі в акції «Охорона праці очима дітей» і це вкрай важливо, оскільки культуру безпеки праці майбутнього працівника потрібно виховувати змалку. Крім того, дана акція покликана також, через дітей закликати батьків до безпечної праці».





Від організатора конкурсу на обласному рівні, а саме — Управління Держпраці у Хмельницькій області переможці Конкурсу отримали подарунки та солодощі. Також до відзначення дітей долучилося ПАТ «Хмельницькобленерго», яке подарувало дітям фірмові подарункові пакунки та пасхальні подарункові набори.





Варто ще раз нагадати імена переможців:

Переможці конкурсу малюнку «Охорона праці очима дітей»

Переможці Інтернет-голосування







Управління Держпраці у Хмельницькій області дякує дітям за участь у конкурсі, за вміння художньо намалювати та передати проблематику охорони праці. Успіху Вам та творчого натхнення у всіх ваших починаннях!
























До списку новинВпередНазад