Новини
У переддень відзначення Дня охорони праці Управління Держпраці у Чернівецькій області спільно з Управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Чернівецькій області на базі ПАТ «ЕК „Чернівціобленерго“ організувало виїзний семінар-нараду щодо стану охорони праці та промислової безпеки в енергетичній галузі краю.
Перед початком роботи семінару учасників зібрання привітав голова правління ПАТ «ЕК «Чернівціобленерго» Олександр Лозовський.
Перед присутніми виступили: начальник Управління Держпраці у Чернівецькій області Іван Луцак, директор з охорони праці підприємства Юрій Захарчук, головний страховий експерт з охорони праці Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Чернівецькій області Юрій Сопівник.
Під час роботи семінару учасники обговорили стан охорони праці на підприємстві та в енергетичній галузі краю загалом, ознайомилися з роботою оперативних служб компанії, оглянули технічну базу, відвідали навчальний комбінат, на базі якого проходять відповідне навчання та перепідготовку працівники та спеціальний навчальний полігон.

На полігоні оперативно-виїзні бригади ПАТ ЕК «Чернівціобленерго» продемонстрували свою майстерність щодо долання наслідків ймовірних нещасних випадків на виробництві та надзвичайних ситуацій.




До списку новинВпередНазад