Новини
Фахівцями Управління Держпраці у Хмельницькій області працівникам Полонської центральної районної лікарні під час інформаційно-консультативного семінару роз'яснено вимоги додержання законодавства про працю та загальнообов'язкового державного соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Під час засідання обговорено питання дотримання вимог законодавства про оплату праці. Зауважено, що оплата праці працівників здійснюється в першочерговому порядку. Всі інші платежі здійснюються власником або уповноваженим ним органом після виконання зобов'язань щодо оплати праці.

Особливу увагу звернуто на рівень заробітної плати та своєчасність її виплати, оплату роботи у святкові і неробочі дні. Зазначено, що робота у святковий і неробочий день оплачується у подвійному розмірі. За згодою працівника, який працював у святковий і неробочий день йому надається інший день відпочинку.

На завершення заходу наголошено про адміністративну, кримінальну відповідальність та відповідальність у вигляді фінансових санкцій у разі допущення порушень трудового законодавства.



До списку новинВпередНазад