Новини

Під час проведення планових перевірок щодо дотримання вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці було виявлено низку порушень при експлуатації техніки, машин та механізмів підвищеної небезпеки.

Під час перевірки ТОВ «СОП Михайлівське» с. Михайлівка Вінницького району було виявлено, що на посудинах, які працюють під тиском (компресорі та балонах з киснем) не повірені манометри, свердлильний верстат не обладнаний лещатами, експлуатувалась зварювальна установка з саморобним електродотримачем, на зернонавантажувачі відсутнє огородження.

Аналогічні порушення виявлено і у ПСП «Агрофірма Батьківщина» смт. Стрижавка. А у ПрАТ «СП Вінницярибгосп» села Якушинці Вінницького району експлуатувався трактор ЮМЗ-6 без електростартерного запуску двигуна, трактору та екскаватору не проведено технічний огляд, не проведено електровиміри господарства підприємства.

У ТОВ «Шляхбуд» села Лука-Мелешківська Вінницького району токарний верстат експлуатувався без захисного огородження, у ТОВ «БМФ «Вектор» смт. Браїлів експлуатувався металообробний верстат, який не був обладнаний лещатами для утримання деталей, тощо.

До посадових осіб підприємств, які допустили виявлені порушення вжито адміністративні заходи та видано обов'язкові до виконання приписи.

.

Прес-служба теруправління

Держгірпромнагляду у Вінницькій області




До списку новинВпередНазад