Новини
З метою формування культури безпеки і гігієни праці, профілактики нещасних випадків на виробництві, пошуку і розповсюдження кращого досвіду використання засобів кіно та анімації для збереження життя і здоров'я працівників проводиться Перший фестиваль анімаційних та відеофільмів «Безпечна праця — 2014».

До участі в фестивалі «Безпечна праця-2014» приймаються відео та анімаційні фільми, відео презентації, відеоматеріали з використанням 3D графіки, флеш та інших комп'ютерних технологій на тему охорони праці, промислової та пожежної безпеки та медицини праці, створені у період з 2010 по 2014 роки.

Участь у Фестивалі для підприємств — безкоштовна.

Надсилати відеоматеріал на компакт-диску на поштову адресу: 04071, Україна, м. Київ, вул. Ярославська, 28 а, офіс 1, журнал «Промислова безпека» з позначкою «На Фестиваль відеоматеріалів з охорони праці, промислової та пожежної безпеки», або скористатися сервісами файлового обміну, виславши веб-посилання на файл на електронну адресу журналу «Промислова безпека» — [email protected] разом із анкетою учасника Фестивалю анімаційних і відеофільмів «Безпечна праця-2014»


АНКЕТА УЧАСТНИКА Фестивалю анімаційних і відеофільмів «Безпечна праця-2014» скачати

Відеоматеріали для участі в Фестивалі приймаються до 15 квітня 2014 року.

Запрошуємо підприємства Хмельниччини прийняти участь у даному заході.

Детальніше про положення, критерії відбору тощо ознайомитися на Інтернет-сторінці журналу Промислова безпека



До списку новинВпередНазад