Новини

Дитячі роздуми на тему безпечної поведінки на робочому місці жителі Криворізького регіону відтепер матимуть нагоду бачити і чути з екранів своїх телевізорів протягом квітня поточного року.

За ініціативи Криворізького гірничопромислового територіального управління спільно з Криворізьким експертно-технічним центром в рамках проведення Дня охорони праці в 2014 році програму «Міркувалки», що виходить на регіональному телебаченні, буде присвячено саме темі охорони праці на виробництві. Вустами майбутніх працівників можна буде почути, що таке праця, чого не можна робити на робочому місці, власне, що таке безпечна праця.

Головною метою такої акції є формування активної cвідомої позиції молоді щодо значення і місця здорових та безпечних умов праці у різних аспектах духовного, соціально-економічного, політичного та культурного життя суспільства.

Разом з тим розпочато трансляцію на регіональному телебаченні, радіостанціях та моніторах міста відео- та аудіороликів під умовною назвою «Будь відповідальним, дотримуйся правил безпеки!», яка триватиме протягом квітня.




До списку новинВпередНазад