Новини
З метою посилення пропаганди охорони праці, широкого висвітлення державної політики у цій сфері, профілактики виробничого травматизму та аварій в державі існують видання, покликані сприяти вирішенню цих проблем. Серед них
Охорона праці

Щомісячний науково-виробничий журнал, що висвітлює найбільш важливі події у сфері охорони праці, актуальні питання промислової безпеки, соціального страхування, профілактики аварійності, виробничого травматизму та професійної захворюваності, а також знайомить із заходами державних і суспільних структур, направлених на покращення умов і безпеки праці. Разом із журналом виходить додаток «На допомогу спеціалісту з охорони праці», де друкуються нормативно-правові документи і аналітичні коментарі спеціалістів з охорони праці.
Технополіс

Журнал упродовж 15 років посідає гідне місце серед ЗМІ, є надійним інструментом впровадження державної політики у сфері промислової безпеки та охорони праці, містить зразки нових нормативно-правових актів у безкоштовному додатку «Партнер». На сторінках журналу публікується інформація про передовий досвід з охорони праці, нещасні випадки на виробництвах: обставини, причини тощо.
Промислова безпека

Метою даного видання є профілактика виробничого травматизму на підприємствах, в установах та організаціях України. Основне завдання — допомогти роботодавцю та безпосередньо спеціалісту з охорони праці у вирішенні питань, спрямованих на покращення умов і безпеки праці.

Журнал містить докладній аналіз нещасних випадків на виробництві, заходи щодо їх запобігання, методичні рекомендації, юридичні консультації та відповіді на запитання з тематики охорони праці, практичні поради, досвід передових підприємств, що безперечно, сприятиме фахівцям у практичній роботі.
Аудиторія видань: органи державної влади, підприємства, установи, організації, спеціалісти та інженери з охорони праці.

Передплата на 2013 рік триває в усіх поштових відділеннях та у редакціях видань.(Див. посилання на головній сторінці сайту)



До списку новинВпередНазад