Новини

3-4 грудня цього року у Києві проходив семінар підвищення кваліфікації керівників та спеціалістів юридичних служб територіальних органів Держгірпромнагляду, підприємств, установ, що належать до сфери Держгірпромнагляду, а також структурних підрозділів з організації державного нагляду.

У семінарі брали участь начальники управлінь центрального апарату Держгірпромнагляду, керівники та спеціалісти юридичних служб територіальних органів Держгірпромнагляду.

Метою семінару є підвищення кваліфікації працівників юридичних служб, а також опрацювання пропозицій щодо подальшої взаємодії між юридичними службами центрального апарату та територіальних управлінь для оперативного роз'яснення особливостей нормативно-правового поля, в якому працює Служба.

Відкрив семінар заступник Голови Держгірпромнагляду Степан Дунас, який зазначив, що наразі основне завдання Держгірпромнагляду — спрощення діяльності суб'єктів господарювання, процедури отримання дозволів, зменшення адміністративного тиску, створення сприятливого клімату для розвитку бізнесу. Також він наголосив, що необхідно змінити підходи до роботи: пріоритетом у діяльності Служби повинні бути не каральні заходи, а профілактика нещасних випадків.

На семінарі проаналізовано стан організації правової роботи в територіальних органах Держгірпромнагляду, на підприємствах та в установах, що належать до сфери управління Служби, обговорено специфіку організації державного нагляду, актуальні питання функціонування дозвільної системи у сфері господарської діяльності тощо.

Інформаційний центр Держгірпромнагляду України





До списку новинВпередНазад