Новини

Впродовж минулого тижня працівники територіального управління держгірпромнагляду у Вінницькій області провели 12 семінар-нарад, під час яких довели як працюючим, так керівникам та власникам підприємств, а також керівникам райдержадміністрацій вимоги нормативно-правових актів з охорони праці.

Щодо семінар-нарад, які стосуються безпечного виконання робіт у зимовий період та недопущення травматизму, то вони пройшли в Томашпільській та Літинській ЦРЛ, Козятинській обласній туб лікарні, Хмільницькій обласній фізіотерапічній лікарні, ТОВ «К5» м. Вінниця, ТОВ «Гайсинський молокозавод».

Керівникам та працюючим ПП «Антарес-Агро» с. Кожухівка Теплицького району оз'яснювались вимоги з безпечного виконання весняно-польових робіт. З працівниками ДП «Вінницьке лісове господарство» було проведено семінар-нараду щодо дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці під час виконання лісосічних робіт. А з працівниками ТОВ «Голендрівське ХПП» с. Голендри Калинівського району обговорювались питання безпеки виконання робіт під час зберігання зерна.

У Козятинській райдержадміністрації пройшла підсумкова нарада, на якій аналізувався стан охорони праці в районі у 2013 році.

Прес-служба територіального управління Держгірпромнагляду

у Вінницькій області




До списку новинВпередНазад